Torba za kupovinu

Dostava

Za online narudžbe uobičajena opcija dostave je kućna dostava uz naknadu za uslugu u iznosu od 6 KM. Za narudžbe u iznosu od 50 KM i više dostava je BESPLATNA. Rok isporuke je 2-3 radna dana nakon slanja uredne i potpune narudžbe. Dostava može trajati i duže u slučajevima neradnih dana između slanja narudžbe i dostave.

Plaćanje

Odaberite plaćanje kreditnom / debitnom karticom, pouzećem ili virmanski.

Povrati

Politika povrata je 10 dana. Artikle koji su na sniženju ne vraćamo. Neki artikli mogu imati ograničenja kod isporuke i povrata.

0 KM
NA PLAĆANJE
Registrujte se
Email je obavezan!
Lozinka je obavezna!
Ulogujte se
BA / EN
BOSNA I HERCEGOVINA / KM

Učinite svoj ormar pametnijim

Zakoračite u novu sezonu s pametnim ormarom. S odabranim stilovima koji vas definišu i komadima koje volite nositi. Kada je vaš ormar pun odjeće koju stvarno volite, automatski postaje mnogo korisniji. I još jedna dobra napomena, dat će vam više vremena ujutro i ostaviti manje traga na našem planetu. Birajte dobro, birajte za sebe, volite svoju odjeću, proslijedite je dalje. To je pametni ormar.

Razmisli prije kupovine.
Vaš ormar i planeta će vam biti zahvalni.

Naš vodič u tri koraka

Tražite načine da ažurirate svoj ormar? Ne tražite dalje, naš vodič u tri koraka odličan je alat za pažljiviji način kupovine. Pravilo broj jedan je uvijek pronaći stilove koji vas definišu. Stilove koje volite. Broj dva je pronaći boje koje volite, a broj tri, odjeću koja će podići vaš izgled na višu razinu. Tu su tri jednostavna i pametna koraka za dugovječniji ormar.

Korak 1.

Pronađite stilove koji vas definišu.

Korak 2.

Pronađite boje koje volite.

Korak 3.

Pronađite stilove u kojima se osjećate posebno.

Herojski komadi

Kako biste stvorili ormar koji će dugoročno funkcionisati, dobra stvar koju treba uraditi je uložiti u komade koji će biti vaši pravi heroji. Započnite tako što ćete pregledati vlastiti ormar. Imate li odjeću koja vas prati iz sezone u sezonu? To su stilovi na koje biste trebali obratiti dodatnu pažnju. U nastavku smo naveli neke pametne izbore za koje mislimo da će vam pomoći da stvorite dugotrajan look.

Pletiva

SAZNAJ VIŠE

Bijela košulja

SAZNAJ VIŠE

Odjeća za van

SAZNAJ VIŠE
Mali vodič za održavanje

Jednostavni načini kako da vaš ormar traje. Pogledajte naš vodič za njegu kako biste pronašli savjete i trikove kako bi odjeća koju volite trajala duže.

Volite recikliranje

Vrijeme je da dopustite nekom drugom da voli vašu odjeću onoliko koliko i vi? Tekstil je vrijedan resurs i može se koristiti puno duže nego što mislimo..

Održiva moda

KUPUJTE ODGOVORNO

SAZNAJTE VIŠE O ODRŽIVOSTI U LINDEX-U

Karijera

POSAO U LINDEX-U

Zainteresovani? Pridružite se LINDEX timu u Bosni i Hercegovini! SAZNAJTE VIŠE I APLICIRAJTE OVDJE

Vaš pametni ormar

Promišljeno rješenje u pronalaženju svog stila i donošenju pametnijih izbora.
SAZNAJTE VIŠE

Lindex je jedna od vodećih modnih kompanija u Evropi s približno 440 prodavnica u 18 zemalja i prodajom putem interneta širom svijeta kako direktnim tako i posredstvom franšiznih partnera. Lindex nudi inspirativnu i pristupačnu modu a asortiman obuhvata modne koncepte unutar ženske i dječije odjeće, donjeg veša i kozmetike. Viši cilj Lindexa je inspirisati i osnažiti žene širom svijeta, a obećanje održivosti Lindexa je napraviti razliku za buduće generacije i to osnaživanjem žena, poštivanjem planeta i osiguravanjem ljudskih prava.

NEWSLETTER

DALJE

PRATITE NAS

KORISNIČKA PODRŠKA

Kontaktirajte nas

KUPUJTE SIGURNO

Saznajte više.