Torba za kupovinu

Dostava

Za online narudžbe uobičajena opcija dostave je kućna dostava uz naknadu za uslugu u iznosu od 6 KM. Za narudžbe u iznosu od 50 KM i više dostava je BESPLATNA. Rok isporuke je 2-3 radna dana nakon slanja uredne i potpune narudžbe. Dostava može trajati i duže u slučajevima neradnih dana između slanja narudžbe i dostave.

Plaćanje

Odaberite plaćanje kreditnom / debitnom karticom, pouzećem ili virmanski.

Povrati

Politika povrata je 10 dana. Artikle koji su na sniženju ne vraćamo. Neki artikli mogu imati ograničenja kod isporuke i povrata.

0 KM
NA PLAĆANJE
Registrujte se
Email je obavezan!
Lozinka je obavezna!
Ulogujte se
BA / EN
BOSNA I HERCEGOVINA / KM

Održivost u Lindex-u

Više od 60 godina Lindex stvara modu za žene. Od početka smo na posebnom putu, putu ka boljim proizvodima. Prema boljem dizajnu. Prema boljem svijetu. Daleko smo od savršenog, ali i daleko smo od finalnog.

Želite znati šta mi poduzimamo za klimu? Ili možda nešto o našem pristupu cirkularnoj modi? Možda vas interesuje šta mi radimo u vezi plaća za uposlenike i njihove uslove za rad? Saznajte sve o tome kako mi radimo na održiv način.
Saznajte više

Obećanje za našu višu svrhu

Žena nama znači sve. Žene nisu samo one koje vole nositi naše haljine - one naseljavaju svaki dio našeg lanca vrijednosti, od polja do garderobe. Mi postojimo kako bismo osnažili i nadahnuli žene, bez obzira na njihov odnos prema nama. To je naša viša svrha.

Saznajte više o našem cjelokupnom obećanju

Danas i sutra

Sve što radimo, radimo za naše kupce. Imamo odgovornost u doprinosu ciljevima UN-ovog održivog razvoja, jer želimo da oni koji kupuju i nose našu odjeću mogu uživati u održivom načinu života, danas a i sutra. A ako zaista želimo osnažiti i nadahnuti žene, ne možemo se zadovoljiti činjenjem dobra samo danas. Moramo gledati unaprijed i raditi na onome što je važno i danas i sutra. Da bismo bolje ispunili svoju višu svrhu, dali smo obećanje - napraviti razliku za buduće generacije. Naše obećanje podijeljeno je u tri oblasti.

Naše obećanje – napraviti razliku za buduće generacije

Osnažiti žene

Saznajte više

Poštovati planetu

Saznajte više

Obezbjediti ljudska prava

Saznajte više

Šta sa klimom I cirkularnom ekonomijom?

S našom višom svrhom moramo učiniti sve, od rješavanja uvjeta rada u fabrikama do zagovaranja pozitivnosti tijela. Ali to je samo dio slagalice. Moramo ići korak dalje i upitati se šta je potrebno - za ženu u današnjem svijetu - da bi se mogla osjećati osnaženom i nadahnutom? Ostale potrebe dolaze na prvo mjesto: ne možete ostvariti svoj potencijal bez pristupa čistoj vodi, hrani, skloništu i sigurnosti. Te se osnovne potrebe oslanjaju na funkcionisanje prirodnih ekosistema. Ako se klima u svijetu zagrije iznad granice od 1,5 stepeni, nastat će svijet bez dovoljno čiste vode i hrane; svijet socijalnih nemira i sukoba. Na ovaj način naša viša svrha nas gura da učinimo više kako bismo pokrenuli cirkulisanje u modnoj industriji i ograničili klimatske promjene.

Snaga je u zajedničkom radu

Svojim obećanjem o održivosti podižemo našu ljestvicu. U nekim smo područjima stvari već pokrenuli i mapa puta je jasna. U drugim područjima znamo šta trebamo postići, ali još nismo smislili kako. Cijelim putem, uz vidljive napretke, pomicat ćemo ciljeve naprijed kako bismo ispunjavali i održavali svoje obećanje. Čak i ako još nemamo sve odgovore, znamo da će nas transparentnost, inkluzivnost, inovativnost, posvećenost i iznad svega – saradnja – dovesti baš tamo gdje trebamo biti.

Pozivamo sve da nam se pridruže na ovom putovanju, uključujući naše kupce. Želimo osnažiti i nadahnuti one s kojima smo povezani da žive održivije kroz sve okolnosti, od onih najmanjih poteza ka održivim izborima do stvaranja ambasadora održivog načina života.

Zajedno - kao dobavljači, partneri, zaposleni i kupci - možemo napraviti razliku za buduće generacije. Pridružite nam se na ovom putovanju.

 

Održiva moda

KUPUJTE ODGOVORNO

SAZNAJTE VIŠE O ODRŽIVOSTI U LINDEX-U

Karijera

POSAO U LINDEX-U

Zainteresovani? Pridružite se LINDEX timu u Bosni i Hercegovini! SAZNAJTE VIŠE I APLICIRAJTE OVDJE

Vaš pametni ormar

Promišljeno rješenje u pronalaženju svog stila i donošenju pametnijih izbora.
SAZNAJTE VIŠE

Lindex je jedna od vodećih modnih kompanija u Evropi s približno 440 prodavnica u 18 zemalja i prodajom putem interneta širom svijeta kako direktnim tako i posredstvom franšiznih partnera. Lindex nudi inspirativnu i pristupačnu modu a asortiman obuhvata modne koncepte unutar ženske i dječije odjeće, donjeg veša i kozmetike. Viši cilj Lindexa je inspirisati i osnažiti žene širom svijeta, a obećanje održivosti Lindexa je napraviti razliku za buduće generacije i to osnaživanjem žena, poštivanjem planeta i osiguravanjem ljudskih prava.

NEWSLETTER

DALJE

PRATITE NAS

KORISNIČKA PODRŠKA

Kontaktirajte nas

KUPUJTE SIGURNO

Saznajte više.