Torba za kupovinu

Dostava

Za online narudžbe uobičajena opcija dostave je kućna dostava uz naknadu za uslugu u iznosu od 6 KM. Za narudžbe u iznosu od 50 KM i više dostava je BESPLATNA. Rok isporuke je 2-3 radna dana nakon slanja uredne i potpune narudžbe. Dostava može trajati i duže u slučajevima neradnih dana između slanja narudžbe i dostave.

Plaćanje

Odaberite plaćanje kreditnom / debitnom karticom, pouzećem ili virmanski.

Povrati

Politika povrata je 10 dana. Artikle koji su na sniženju ne vraćamo. Neki artikli mogu imati ograničenja kod isporuke i povrata.

0 KM
NA PLAĆANJE
Registrujte se
Email je obavezan!
Lozinka je obavezna!
Ulogujte se
BA / EN
BOSNA I HERCEGOVINA / KM

O brendu

Prije više od 60 godina, Lindex je počao sa radom kao kompanija donjeg veša u gradu Alingsås u Švedskoj. Danas smo međunarodna modna kompanija s nekoliko različitih koncepata unutar ženske odjeće, dječije odjeće, donjeg veša i kozmetike. Naš asortiman ima odličnu kombinaciju dobrog izgleda i kvalitete za izvrsnu vrijednost, a našim kupcima želimo olakšati donošenje održivih izbora.
Saznajte više

Ženska odjeća

Želimo ponuditi pouzdan skandinavski dizajn koji inspiriše i čini da se naši kupci osjećaju najbolje. Mi slavimo žene svih oblika i veličina, a naš jednostavan-za-nošenje dizajn definisan je modernom ženstvenošću, jednostavnošću i svježinom. Ženskom odjećom možemo pomoći kupcu da napuni garderober s odjećom koju zaista voli, dobro se brine o njoj i često je koristi.

Dječija odjeća

U Lindexu vjerujemo da je najvažnije omogućiti djeci da budu djeca, što unosimo i u dizajn naše odjeće za djecu. Mišljenja smo da uvijek svijet treba gledati razigranim, znatiželjnim i kreativnim očima. Radi se o slobodi izražavanja na bilo koji način u kojem se osjećaš ispravno i ono što jesi, bez obzira na sve.

Donji veš

Sa svojim dugogodišnjim iskustvom i nasljeđem, mi smo stručnjaci za donji veš sa dobrim znanjem o ženskom tijelu i izgledu. Naš asortiman donjeg veša napravljen je kako bi pomogao svakoj kupcu da pronađe svoj savršen izgled.

Kozmetika

Naš asortiman kozmetike je prirodno obogaćivanje Lindex modne ponude. Imamo sve što je potrebno da naš kupac dobije taj savršeni upotpunjeni izgled.

 

Održiva moda

KUPUJTE ODGOVORNO

SAZNAJTE VIŠE O ODRŽIVOSTI U LINDEX-U

Karijera

POSAO U LINDEX-U

Zainteresovani? Pridružite se LINDEX timu u Bosni i Hercegovini! SAZNAJTE VIŠE I APLICIRAJTE OVDJE

Vaš pametni ormar

Promišljeno rješenje u pronalaženju svog stila i donošenju pametnijih izbora.
SAZNAJTE VIŠE

Lindex je jedna od vodećih modnih kompanija u Evropi s približno 440 prodavnica u 18 zemalja i prodajom putem interneta širom svijeta kako direktnim tako i posredstvom franšiznih partnera. Lindex nudi inspirativnu i pristupačnu modu a asortiman obuhvata modne koncepte unutar ženske i dječije odjeće, donjeg veša i kozmetike. Viši cilj Lindexa je inspirisati i osnažiti žene širom svijeta, a obećanje održivosti Lindexa je napraviti razliku za buduće generacije i to osnaživanjem žena, poštivanjem planeta i osiguravanjem ljudskih prava.

NEWSLETTER

DALJE

PRATITE NAS

KORISNIČKA PODRŠKA

Kontaktirajte nas

KUPUJTE SIGURNO

Saznajte više.