Torba za kupovinu

Dostava

Za online narudžbe uobičajena opcija dostave je kućna dostava uz naknadu za uslugu u iznosu od 0 KM. Za narudžbe u iznosu od 50 KM i više dostava je BESPLATNA. Rok isporuke je 2-3 radna dana nakon slanja uredne i potpune narudžbe. Dostava može trajati i duže u slučajevima neradnih dana između slanja narudžbe i dostave.

Plaćanje

Odaberite plaćanje kreditnom / debitnom karticom, pouzećem ili virmanski.

Povrati

Politika povrata je 10 dana. Artikle koji su na sniženju ne vraćamo. Neki artikli mogu imati ograničenja kod isporuke i povrata.

0 KM
NA PLAĆANJE
Registrujte se
Email je obavezan!
Lozinka je obavezna!
Ulogujte se
BA / EN
BOSNA I HERCEGOVINA / KM

Kupujte sigurno na lindex.ba

 

Prioritet s Lindexom je pružanje sigurnih opcija plaćanja. Zato Lindex koristi sustav plaćanja putem platne kartice koji je razvijen kako bi zaštitio Kupca. Svi podaci platne kartice neophodni za izvršenje transakcije se prikupljaju na sigurnom serveru banke, te se šalju preko SSL-a (Secure Sockets Layer) i šifriraju, što pruža visoku sigurnost. Ukoliko je kartica opremljena 3DS zaštitom, transakcija će zahtijevati verifikaciju i tog podatka. Unešeni podaci o platnoj kartici su dostupni samo banci i Lindex nema nikakav uvid u njihov sadržaj. Kako bi zaštitio Kupca, Lindex koristi usluge banke za provjeru valjanosti platnih kartica, te da je pokriven iznos kupnje koji se može naplatiti.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa sigurnošću ili našim mogućnostima plaćanja, slobodno se obratite korisničkoj službi Lindex-a.Prioritet s Lindexom je pružanje sigurnih opcija plaćanja. Zato Lindex koristi sustav plaćanja putem platne kartice koji je razvijen kako bi zaštitio Kupca. Svi podaci platne kartice neophodni za izvršenje transakcije se prikupljaju na sigurnom serveru banke, te se šalju preko SSL-a (Secure Sockets Layer) i šifriraju, što pruža visoku sigurnost.

Ukoliko je kartica opremljena 3DS zaštitom, transakcija će zahtijevati verifikaciju i tog podatka. Unešeni podaci o platnoj kartici su dostupni samo banci i Lindex nema nikakav uvid u njihov sadržaj. Kako bi zaštitio Kupca, Lindex koristi usluge banke za provjeru valjanosti kreditnih kartica, te da je pokriven iznos kupnje koji se može naplatiti.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa sigurnošću ili našim mogućnostima plaćanja, slobodno se obratite korisničkoj službi Lindex-a u Bosni i Hercegovini.

Održiva moda

KUPUJTE ODGOVORNO

SAZNAJTE VIŠE O ODRŽIVOSTI U LINDEX-U

Karijera

POSAO U LINDEX-U

Zainteresovani? Pridružite se LINDEX timu u Bosni i Hercegovini! SAZNAJTE VIŠE I APLICIRAJTE OVDJE

Vaš pametni ormar

Promišljeno rješenje u pronalaženju svog stila i donošenju pametnijih izbora.
SAZNAJTE VIŠE

Lindex je jedna od vodećih modnih kompanija u Evropi s približno 440 prodavnica u 18 zemalja i prodajom putem interneta širom svijeta kako direktnim tako i posredstvom franšiznih partnera. Lindex nudi inspirativnu i pristupačnu modu a asortiman obuhvata modne koncepte unutar ženske i dječije odjeće, donjeg veša i kozmetike. Viši cilj Lindexa je inspirisati i osnažiti žene širom svijeta, a obećanje održivosti Lindexa je napraviti razliku za buduće generacije i to osnaživanjem žena, poštivanjem planeta i osiguravanjem ljudskih prava.

NEWSLETTER

DALJE

PRATITE NAS

KORISNIČKA PODRŠKA

Kontaktirajte nas

KUPUJTE SIGURNO

Saznajte više.