Torba za kupovinu

Dostava

Za online narudžbe uobičajena opcija dostave je kućna dostava uz naknadu za uslugu u iznosu od 6 KM. Za narudžbe u iznosu od 50 KM i više dostava je BESPLATNA. Rok isporuke je 2-3 radna dana nakon slanja uredne i potpune narudžbe. Dostava može trajati i duže u slučajevima neradnih dana između slanja narudžbe i dostave.

Plaćanje

Odaberite plaćanje kreditnom / debitnom karticom, pouzećem ili virmanski.

Povrati

Politika povrata je 10 dana. Artikle koji su na sniženju ne vraćamo. Neki artikli mogu imati ograničenja kod isporuke i povrata.

0 KM
NA PLAĆANJE
Registrujte se
Email je obavezan!
Lozinka je obavezna!
Ulogujte se
BA / EN
BOSNA I HERCEGOVINA / KM

Uputstvo za kupovinu

Da biste iskustvo kupovine učinili što jednostavnijim, započnite s prijavom klikom na "PRIJAVA/REGISTRACIJA" u gornjem desnom uglu. Ako ste novi kupac, kliknite na istu ikonu, ali umjesto prijave odaberite „Registriraj novi profil“.


Zatim pregledajte različite kategorije na izborniku pri vrhu. Ovdje ćete pronaći naš kompletan asortiman. Kliknite na proizvod da biste dobili više informacija o određenim karakteristikama proizvoda, tkanini, mjerenjima itd.


Pronađite nešto što vam se sviđa. Odaberite boju i veličinu i kliknite na „Dodaj u torbu“. Ako niste sigurni koju veličinu odabrati - kliknite na “Vodič za veličinu” da biste saznali više. U gornjem desnom uglu klikom na ikonu torbe možete pregledati proizvode koje ste dodali u svoju torbu.


Sve spremno za naručivanje? Kliknite ponovo na ikonu torbe u gornjem desnom uglu i kliknite na "Na plaćanje". Ako još niste prijavljeni, to možete učiniti ovdje. To je najlakši način da osigurate da vam pružimo najbolju moguću korisničku uslugu, kao i da vam olakšamo sljedeći put kada kupujete na lindex.ba.


Dalje - odaberite opcije pošiljke i plaćanja. Kliknite na "POTVRDI KUPOVINU". Kad sve završite, na vaš e-mail ćete dobiti potvrdu o narudžbi.


Pročitajte više o našim uslovima poslovanja za online kupovinu ovdje.

Zaboravili ste korisničko ime, šta učiniti?

Vaše korisničko ime je email adresa koju ste naveli prilikom registracije na lindex.ba

Zaboravili ste lozinku, šta učiniti?

Ako ste zaboravili lozinku, možete kliknuti na 'Zaboravljena lozinka' prilikom prijave na lindex.ba ili u aplikaciji. Kad navedete svoju adresu e-pošte, poslat ćemo vam e-poštu s uputama o resetiranju lozinke.

Koji internet preglednik mi je potreban da kupujem na lindex.ba?

Vaš internet preglednik mora podržavati kolačiće/cookies kako bi vam omogućio dodavanje predmeta u torbu za kupovinu.

Lindex.ba podržava preglednike kao što su:

Microsoft EDGE
Mozilla Firefox
Google Chrome
Safari (Mac i PC)

Održiva moda

KUPUJTE ODGOVORNO

SAZNAJTE VIŠE O ODRŽIVOSTI U LINDEX-U

Karijera

POSAO U LINDEX-U

Zainteresovani? Pridružite se LINDEX timu u Bosni i Hercegovini! SAZNAJTE VIŠE I APLICIRAJTE OVDJE

Vaš pametni ormar

Promišljeno rješenje u pronalaženju svog stila i donošenju pametnijih izbora.
SAZNAJTE VIŠE

Lindex je jedna od vodećih modnih kompanija u Evropi s približno 440 prodavnica u 18 zemalja i prodajom putem interneta širom svijeta kako direktnim tako i posredstvom franšiznih partnera. Lindex nudi inspirativnu i pristupačnu modu a asortiman obuhvata modne koncepte unutar ženske i dječije odjeće, donjeg veša i kozmetike. Viši cilj Lindexa je inspirisati i osnažiti žene širom svijeta, a obećanje održivosti Lindexa je napraviti razliku za buduće generacije i to osnaživanjem žena, poštivanjem planeta i osiguravanjem ljudskih prava.

NEWSLETTER

DALJE

PRATITE NAS

KORISNIČKA PODRŠKA

Kontaktirajte nas

KUPUJTE SIGURNO

Saznajte više.