Torba za kupovinu

Dostava

Za online narudžbe uobičajena opcija dostave je kućna dostava uz naknadu za uslugu u iznosu od 7 KM. Za narudžbe u iznosu od 50 KM i više dostava je BESPLATNA. Rok isporuke je 2-3 radna dana nakon slanja uredne i potpune narudžbe. Dostava može trajati i duže u slučajevima neradnih dana između slanja narudžbe i dostave.

Plaćanje

Odaberite plaćanje kreditnom / debitnom karticom, pouzećem ili virmanski.

Povrati

Politika povrata je 10 dana. Artikle koji su na sniženju ne vraćamo. Neki artikli mogu imati ograničenja kod isporuke i povrata.

0 KM
NA PLAĆANJE
Registrujte se
Email je obavezan!
Lozinka je obavezna!
Ulogujte se
BA / EN
BOSNA I HERCEGOVINA / KM

Pink donacija

Lindex u Bosni i Hercegovini je ove godine, povodom Pink kampanje, namijenio donaciju Klinici za onkologiju UKC u Banja Luci.

Donaciju EKG aparata, digitalne vage sa visinomjerom, mjerača pritiska, stetoskopa, beskontaktnih toplomjera i drugih medicinskih potrepština za izazove koji su pred medicinskim radnicima, načelnici Klinike za onkologiju,  prof.dr. Zdenki Gojković, ispred Lindex-a u Bosni i Hercegovini uručili su Adnan Fisović i Ivana Sekulić.

“Zahvaljujući velikoj posvećenosti naših zaposlenih i kupaca, još jednom pokazujemo da kada ujedinimo svoje napore možemo nešto promijeniti. Veoma nam je važno što zajedno možemo doprinijeti našem društvu.”- poručili su iz Lindex-a.

U ime Klinike za onkologiju, riječi zahvale iskazala je prof.dr. Zdenka Gojković. “Hvala timu iz Lindex-a što se odlučio donaciju uručiti našoj Klinici, koja je dio onoga što nam je zaista neophodno, posebno u ovom periodu. Prethodna godina je bila izazovna za sve, a onkološki pacijenti svakako da su pod još većim rizikom, te nas očekuje velika borba u kojoj ne smijemo posustati.”, izjavila je prof.dr. Zdenka Gojković.

 

 

Održiva moda

KUPUJTE ODGOVORNO

SAZNAJTE VIŠE O ODRŽIVOSTI U LINDEX-U

Karijera

POSAO U LINDEX-U

Zainteresovani? Pridružite se LINDEX timu u Bosni i Hercegovini! SAZNAJTE VIŠE I APLICIRAJTE OVDJE

Vaš pametni ormar

Promišljeno rješenje u pronalaženju svog stila i donošenju pametnijih izbora.
SAZNAJTE VIŠE

Švedska kompanija LINDEX je jedan od vodećih evropskih maloprodajnih lanaca sa više od 460 prodavnica u 18 zemalja. Poslovna ideja kompanije leži u ponudi inspirativnih i pristupačnih modnih proizvoda, namijenjenih svim osviještenim ženama koje prate modu. Asortiman obuhvata modne koncepte unutar ženske i dječije odjeće, donjeg veša i kozmetike.Više od polovine asortimana je napravljeno od održivih izvora a tokom 2020. godine Lindex teži da dostigne 80%.

NEWSLETTER

DALJE

PRATITE NAS

KORISNIČKA PODRŠKA

Kontaktirajte nas

KUPUJTE SIGURNO

Saznajte više.